Familieweekend op de Veluwe - Actief en gezellig!

Bij dit 3-daagse Familieweekend op de Veluwe is inbegrepen:

  • Aankomst op vrijdag
  • Snackpakket op vrijdag
  • 2 overnachtingen in een bungalow
  • Oudhollandse spellen op zaterdag
  • Barbecueën of tafelgrillen (naar keuze). Bij groepen vanaf 15 personen Wild West Buffet Bronze
  • Bowlen op zaterdag
  • Uitchecken op zondag

  Prijzen:Vanaf € 113,50 p.p. op basis van 10 personen in de 10 persoonsbungalow.
  De prijs voor kinderen is afhankelijk van de leeftijd.

Seizoenen

  • Laag: januari t/m april
  • Midden: mei t/m juni en September t/m oktober, herfstvakantie en krokus vakantie
  • Hoog: juli en augustus, Pasen, meivakantie
  • Hepi: hemelvaart en pinksteren

Deze prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen.

Familieweekend op de Veluwe

Met de hele familie een heerlijk weekend weg naar de Veluwe. U verblijft in een comfortabele en luxe bungalow met uw gezelschap. Dit weekend draait om gezelligheid en bij elkaar zijn. Vol met activiteiten waar iedere generatie van kan genieten.

Activiteiten voor Jong en Oud

Opa legt aan zijn kleinkinderen uit hoe hij vroeger speelde zonder een tablet of smartphone tijdens de oudhollandse spellen. Tijdens een lekker buffet wordt u in de watten gelegd met heerlijke gerechten. Kiest ervoor om een huifkartocht te maken en het moois van de Veluwe te ontdekken. Voor wie een heerlijk weekend nader tot elkaar wil komen is dit echt een aanrader. Natuurlijk maakt u tijdens uw verblijf gratis gebruik van bijvoorbeeld de midgetgolfbaan, diverse speeltuinen, binnen-, buitenzwembad, tennisbaan en sportvoorzieningen.

Verblijf en Park

U verblijft met uw familie in een luxe 10 persoonsbungalow voorzien van 5 slaapkamers, 2 keukens en 2 badkamers. De bungalow is voorzien van complete inventaris om het u gemakkelijk te maken.

Boekbaar van 10 tot 20 personen. Standaard zijn onze bungalows luxe en sfeervol ingericht. Maak uw verblijf comfortabeler door extra dekbedpakketten toe te voegen aan uw reservering. Zeg nou zelf, het is toch prettig niet bij thuiskomst direct weer aan de slag te moeten!

Op het park vindt u zowel een binnenbad als een buitenbad, een supermarkt, diverse speeltuinen, sportpark met tennisbaan en interactieve voetbalmuur, kinderboerderij, kapsalon en restaurant met bowling baan. Voor ieder wat wils dus!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!